Sivut

lauantai 31. elokuuta 2013

Päästä mut poisAaah.. Tällasta postausta sitten, kuvat poimittuna We heartista. Eilen sitä nääs selaillessani tuli vaa sellanen olo, että haluun jakaa nää teidän kanssa. Tässä viime päivinä ei oo oikeestaa tapahtunu mitää kummallista.. Piian kaa oon ollu tallilla, kavereiden kaa kylillä, äitillä alkuviikosta ja sitä rataa.
 Oon nyt tosissani miettiny sitä mielipidepostauksen tekoa ja mietin, et mikäköhä vois olla aihe :D ? Täs ois jtn mistä voisin kirjottaa;
- Koulu/nettikiusaaminen
- Alaikäisten päihteidenkäyttö
- Ulkonäköpaineet
- Koulunkäynti

 •  Joku muu aihe, mikä?

Kommenttia vaa tulemaan :> Ja haluutteko, että kerron vaa yhestä aiheesta vai teenkö eriksee monta postausta, joissa kaikissa eri aihe? Teijän säännöillä mennään nyt :--) Kiitoksia jo etukäteen!

@Insah

6 kommenttia:

 1. Toi koulukiusaamis juttu on jo aika loppuunkulutettu, joten ois kiva jos tekisit mielipidepostauksen jostain vähän erilaisemmasta aiheesta... esim. ulkonäköpaineet ja toi alaikäisten päihteidenkäyttö vois olla mielenkiintoisempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Itekki oisin ehkä enemmä niiiden kannalla :>

   Poista
 2. miks sun vanhemmat eros? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika pitkä juttu :c Mut niil oli aika paljo riitoja ja erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja näi, ni ehkä sitte parempi näin, I think :o

   Poista
 3. päihteistä ehdottomasti!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuups ::) Postauksen teen joko lauantaina tai sunnuntaina =)

   Poista